Martin hengel sport

Vissen en meer: dat doe je in Lelystad

Geplaatst op

Wanneer je Flevoland aandoet is het erg leuk om er verschillende dingen te doen. Zeker als je er wat extra tijd hebt. Een van de dingen waar je echt goed terecht kunt is Batavialand. Deze plek staat ook wel bekend als museum lelystad of museum flevoland. Het is een plek waar je de geschiedenis van de provincie Flevoland kunt vinden. Sterker nog, duizenden jaren aan Nederlandse geschiedenis wordt er behandeld. Dit is dus echt de premium tip die we je willen mee geven. 

Fietsen en vissen

Hoe leuk is het om verschillende activiteiten te combineren. Dat kan heel mooi in de provincie Flevoland. Vissen en fietsen zijn twee zaken die mensen bijzonder graag willen doen. Dat kan allemaal in deze jonge provincie die midden jaren tachtig officieel uitgeroepen werd. Dit maakt deze de jongste provincie van Nederland. 

Pretpark

De provincie Flevoland is natuurlijk niet alleen bekend vanwege de verschillende mooie natuurgebieden en de mogelijkheden om eens lekker los te gaan in de vissport, nee het is ook een provincie waar gedacht wordt aan vermaak op allerlei andere manieren, bijvoorbeeld door eens met het hele gezin of familie en vrienden een pretpark te bezoeken. Dit kan in het pretpark Walibi, iets waar je echt eens een keer naartoe moet met je familie om er hilarische momenten in de verschillende achtbanen te kunnen beleven.

Nederland is een veelzijdig land 

Het is bekend tot over de landsgrenzen dat ons land bijzonder veelzijdig is. We hebben gesproken over musea, de natuur en vermaak in een pretpark. Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken in Nederland waar je helemaal los kunt gaan als het gaat over de verschillende interesses die je hebt. Wij noemen bijvoorbeeld het zuiden van Nederland, het Noorden en de verschillende eilanden waar je volop kunt genieten in meerdere seizoenen.

Blijf ons volgen, want dan ben je altijd op de hoogte wat je allemaal kan doen wat betreft water, vissport en vermaak in ons eigen Nederland 

Gerelateerde berichten

Over ons

martinhengelsport – Jouw gids voor de ultieme hengelsportavonturen en vrijetijdsbelevingen. Verken onze verzameling reisverhalen, hobbytips en technieken, en ontdek de fascinerende connectie tussen scheepvaart en hengelsport. Laat je inspireren voor je volgende visavontuur!

Contactgegevens

Via info @ martinhengelsport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden