Martin hengel sport

Op zoek naar een bedrijfsuitje?

Geplaatst op

Elke jaar is het weer feest voor het hele bedrijf, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Maar na al die jaren, wat ga je nu weer eens verzinnen? Het is soms lastig een gepast uitje te vinden, maar het belangrijkste is een dagje uit zonder de stress van de werkvloer om iedereen heen. Heb je nog geen idee wat je dit jaar gaat doen, dan hebben wij een paar uitjes voor je op een rij gezet waar vaak nog niet aan wordt gedacht.

Vissen op de Noordzee

Dit komt vaak niet als eerste op in de gedachte van de planners van een bedrijfsuitje. Maar met mooi weer een dagje de Noordzee op kan heerlijk zijn om even te ontspannen. Daarnaast biedt het vissen ook leuke teambuildingsactiviteiten om samen te werken. Na een dagje op de Noordzee komt iedereen weer heerlijk fris thuis.

Zeilen

Ook weer een dagje het water op, maar dan met een ander doel. Een dag zeilen op een grote zeiljacht kan een fantastisch uitje zijn. Een bedrijfsuitje zeilen biedt vele opties en mogelijkheden voor een vullende dag. Zo hoef je natuurlijk niet de hele dag de zee op, maar kun je er ook voor kiezen meerdere plaatsten te bezoeken.

Golfsurfen in Scheveningen

Scheveningen is de ideale plek om zomers naartoe te gaan. Met een bedrijfsuitje kun je hier alle kanten op. Je kunt heerlijk genieten op het strand, de pier of in een van de vele Beach clubs. Samen met begeleiders kan je vervolgens leren golfsurfen of stand up paddle boarden en dit combineren met allemaal leuke activiteiten op het strand. De minder actieve mensen kunnen natuurlijk altijd even een kijkje nemen in het leven onder water in SeaWorld.

Supersnel kitebuggyen

Op zoek naar meer uitdaging? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Door plaats te nemen in een kleine buggy met een groot zeilrace je over het strand en wordt je voortgeduwd door de harde wind. Je kunt zelf je tempo bepalen, maar voor de echte liefhebbers gaat dit supersnel! Natuurlijk alles onder begeleiding en met uitleg van ervaren instructeurs. Na deze indrukwekkende ervaring kun je nog even heerlijk naborrelen in het paviljoen aan het strand.

Gerelateerde berichten

Over ons

martinhengelsport – Jouw gids voor de ultieme hengelsportavonturen en vrijetijdsbelevingen. Verken onze verzameling reisverhalen, hobbytips en technieken, en ontdek de fascinerende connectie tussen scheepvaart en hengelsport. Laat je inspireren voor je volgende visavontuur!

Contactgegevens

Via info @ martinhengelsport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden