Martin hengel sport

Ontdek je visplekje: 3 toplocaties

Geplaatst op

Je kunt natuurlijk overal je hengel uitgooien als je in het bezit bent van een vis-pas. Maar de echte visliefhebber zoekt uiteindelijk meer. In Nederland hebben we veel mooie meren en rivieren waar je goed kunt vissen. Voor ieder niveau visser valt er wel een leuke plek te vinden. Wij hebben hieronder voor 3 verschillende soorten vissers een paar leuke plekken opgesteld die het zeker waard zijn eens te bekijken!

Het vissen op karpers

Voor de fanatieke vissers is vissen op karpers natuurlijk erg populair. Vissen op karpers wordt veel gedaan in ons land maar niet overal kan je ze even goed vangen. Daarom hebben wij voor de echte liefhebbers de volgende locaties:

  • Dobberplas Nootdorp
  • Gaasperplas Amsterdam
  • Visvijver de witte bergen

Vissen met de kinderen

Vissen op forel kan ideaal samen met de kinderen. Hiervoor zijn er tegenwoordig ook al vele visvijvers waar je per dag een vergunning af kunt nemen. Bij de visvijvers is er de keuze uit het meenemen van de gevangen vissen of ze weer vrijlaten. Wanneer je er voor kiest om ze mee te nemen, zorgt de houder van de vijver ervoor dat er weer nieuwe vissen worden uitgezet. De visvijvers zijn vaak laagdrempelig waardoor het ideaal is voor de beginnende visser. Een paar leuke vijvers die je kunt bezoeken zijn:

  • Forellenvijver Heioord
  • Forelvijver de Ruigenhoek
  • Forellenvijver het Oosterseveld

De beste plekken in Nederland!

Heb je geen specifieke voorkeur met vissen en wil je gewoon naar een leuke plek toe? Dan zijn de volgende plekken zeker aan te raden: Zuid-Limburg, Zeeland en de Waddeneilanden. Wil je een nieuwe manier van vissen? Dan kan het een idee zijn een sloep te huren in Amsterdam, hierdoor kan je lekker midden op het water vissen. Erg leuk om een dagje samen met vrienden te doen!

Gerelateerde berichten

Over ons

martinhengelsport – Jouw gids voor de ultieme hengelsportavonturen en vrijetijdsbelevingen. Verken onze verzameling reisverhalen, hobbytips en technieken, en ontdek de fascinerende connectie tussen scheepvaart en hengelsport. Laat je inspireren voor je volgende visavontuur!

Contactgegevens

Via info @ martinhengelsport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden