Martin hengel sport

De 5 leukste visstekjes in Nederland

Geplaatst op

Een vervend visser is altijd opzoek naar een nieuw en beter stekje om te vissen. Er zijn in Nederland erg veel plekjes waar je fantastisch kunt vissen. Als je je afvraagt welke plek je nieuwe favoriete stekje om te kunnen vissen zal worden, dan bestaat er een goede kans dat je het antwoord hebt na het lezen van deze blog!

Nijkerk, Gelderland

Nijkerk heeft een prachtige visvijver vlak bij de A28. Je kunt hier genieten van een prachtige visstek die ook nog eens makkelijk te bereiken is. Als je je buit binnen hebt, kun je altijd nog een drankje doen bij Kade 10 of Japas, ’t Hoekje.
Vissoorten: karper, voorn, steur, snoek, brasem

Urk, Flevoland

Het voormalig eiland Urk licht redelijk centraal in Nederland. Je kunt er genieten van een fantastisch uitzicht en een ontspannen sfeer wanneer je je hengel uitgooit in de oude en authentieke haven van het vissersdorp.
Vissoorten: voorn, winde

Dokkum, Friesland

In het mooie Dokkum kun je prachtig vissen. Je bent misschien wel wat langer onderweg, maar je kunt wel genieten van de provincie die bekend staat om haar natuur, bossen, weiden en natuurlijk meren en rivieren.
Vissoorten: kolblei, brasem

Emmeloord, Flevoland

Emmeloord is de tweede plaats in onze lijst uit de provincie Flevoland. De reden hiervoor is dat je hier ook heel erg goed witvissen kunt vangen. Eigenlijk dezelfde vissoorten als in Dokkum, maar dan met wat meer voorns. Het is vergelijkbaar met Urk in de rust en ontspannen sfeer die er hangt.
Vissoorten: voorn, kolblei, brasem

Amsterdam, Noord-Holland

Onze hoofdstad heeft heel veel mooie grachten waar je fijn aan kunt vissen. Aan de kade is het erg vaak druk met auto’s fietsers en dronken toeristen. Doe jezelf een plezier ga het water op. Je kunt in Amsterdam ook een sloep huren!
Vissoorten: brasem, kolblei, voorn, karper, snoek, snoekbaars

Gerelateerde berichten

Over ons

martinhengelsport – Jouw gids voor de ultieme hengelsportavonturen en vrijetijdsbelevingen. Verken onze verzameling reisverhalen, hobbytips en technieken, en ontdek de fascinerende connectie tussen scheepvaart en hengelsport. Laat je inspireren voor je volgende visavontuur!

Contactgegevens

Via info @ martinhengelsport.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden