Iets unieks en stoers nodig? Kijk eens bij dé legerdump!

Veel mensen houden van het leger. Stoere mannen met stoere attributen. Strijden voor het vaderland. Er zijn dan ook veel mensen die zich bezighouden met oorlog en hoe alles in elkaar zit. Wat is er unieker als iets dat echt van een soldaat is geweest?

Wat vind je bij de legerdump?

Een goed voorbeeld van een winkel die legerdump verkoopt is www.dumpstorehengelo.nl. Zij hebben werkelijk waar alles wat je jezelf maar kunt voorstellen. Neem bijvoorbeeld oude jassen, veldbedden of rugzakken die echt van militairen zijn geweest. Spullen met een verhaal dus. Maar ook de echte klassiekers zijn hier te vinden zoals de pukkels, tassen van sterk canvas.

Geen saaie winkel

Veel mensen houden niet van winkelen omdat je dan telkens de vrijwel zelfde saaie winkels in- en uitmoet. Je ziet nooit eens wat nieuws. Bij de Dumpstore in Hengelo zul je hier zeker geen last van hebben. Er komen constant nieuwe attributen binnen dus je vind altijd wel iets moois. Let op: zorg dat je niet te hebberig wordt. De spullen zijn zo praktisch en fijn dat je ze altijd wel kunt gebruiken. Of het nu om een verrekijker, tas of zaklamp gaat. Ook kan je er dingen vinden om echt met de mode mee te gaan, zoals die stoere pilotenbrillen. Dan heb je pas echt een originele!

En dat allemaal voor een goede prijs. Ben jij dus op zoek naar stoere kleding en accessoires? Wil jij iets dat niemand anders heeft? En dat allemaal voor een goede prijs? Ga dan naar de legerdump!