Goede bogen voor scherpe prijzen? Kruisboogkopen.nu!

Doet u aan boogschietsport? Dan is een handboog echt iets voor u! U kunt een handboog gebruiken om op een doel te schieten. U kunt de boog ook gebruiken om te jagen op dieren.

Boog
De bogen hebben verschillende maten en uitvoeringen. Op Kruisboogkopen.nu hebben ze vier verschillende bogen. Deze bogen verschillen van elkaar in prijs, maat en gewicht. Hierdoor is er voor bijna iedereen een geschikte boog te verkrijgen bij Kruisboogkopen.nu. De prijzen variëren van 46 euro tot 56 euro. De maten verschillen ook: van 24 inch tot 60 inch. Dit is van ongeveer 60 centimeter, tot ongeveer 150 centimeter. De boog wordt gemaakt van sterk kunststof. Door het ontwerp van de boog ligt de boog lekker in de hand.

Daarnaast krijgt u bij sommige bogen wat gratis extra’s. Zo krijgt u bij twee bogen uit het assortiment twee gratis pijlen, een gratis pees, twee nockringen, vier pijlsteunen en nog veel meer!

De pijlen zijn van zeer goede kwaliteit. Ze zijn sterk en gaan niet snel stuk.

Mening van klanten
De klanten zijn erg tevreden over de bogen van Kruisboog Kopen. Ze vinden dat Kruisboogkopen.nu scherpe prijzen en goede producten heeft!

Dus zoekt u nog een boog? Koop die dan bij Kruisboogkopen.nu!